AVG

Met meer dan 200 miljoen actieve gebruikers is AVG een van de grootste bedrijven in de wereld van de antivirus. In 1991 in Tsjechië opgericht, is AVG nu bijna een miljard dollar waard en met reden: hun antivirusoplossingen behoren tot de beste op de markt. AVG heeft een arsenaal van 24 verschillende producten, allemaal gespecialiseerd in een bepaald type bescherming voor een bepaald type apparaat. Eén van deze 24 producten is HideMyAss! VPN, gekoppeld aan pc-beveiliging, biedt zeer goede online beveiliging. Met elk jaar meerdere Virus Bulletin 100 onderscheidingen (een zeer geprezen award in de antiviruswereld), zijn AVG-antivirusproducten welbekend als efficiënte malwareverwijderaars en sterk in het aanbieden van functiesets, maar zijn ze ook de beste in de huidige markt?

AVG

Compatibility

Windows compatibel
Apple Mac compatibel
Android compatibel

Betrouwbaarheid en Veiligheid

Omdat AVG zo'n goed ingeburgerd product is, zult u niet verbaasd zijn dat hun software extreem betrouwbaar, grondig en gebruiksvriendelijk is. U kunt online duizenden getuigenissen van gebruikers lezen die uitleggen hoe eenvoudig de software te navigeren en te beheren is en eenvoudig in te stellen is. Voer regelmatig een scan uit geniet van de resultaten. Het gebruik van de extra functies zoals LinkScanner en Family Safety is eenvoudig genoeg op een zeer basaal niveau, maar als u zich wilt verdiepen in geavanceerde instellingen, kunt u wat hardcore configuraties verwachten. Deze leercurve wordt echter prachtig gecompenseerd door behulpzame chat-ondersteuning

Wist Malware
Wist Malware

Detecteert en wist kwaadaardige software op uw computer, zoals virussen, adware of spyware.

Wist Spyware
Wist Spyware

Spyware controleert heimelijk wat u op uw computer doet. Het doel is meestal om wachtwoorden, bankgegevens en creditcardgegevens vast te leggen.

Webbescherming
Webbescherming

Ontdek welke websites veilig en te vertrouwen zijn. Blokkeer malwarewebsites en downloads.

Blokkeer phishingwebsites
Blokkeer phishingwebsites

Blokkeer 'spoof'-websites die uw persoonlijke informatie te stelen, vaak na het klikken op een valse e-mail.

Realtime bescherming
Realtime bescherming

Realtime bescherming op de achtergrond bewaakt uw systeem voortdurend, waarbij malware wordt geblokkeerd voordat deze op uw harde schijf komt.

Wist AdWare
Wist AdWare

Adware is kwaadaardige software die automatisch reclamemateriaal zoals banners of pop-ups weergeeft of downloadt.

Kenmerken

VPN internetbeveiliging
VPN internetbeveiliging

Blader anoniem en veilig online. Versleutel uw internetverbinding om te voorkomen dat hackers uw gegevens kunnen onderscheppen.

Geplande scans
Geplande scans

Stel uw tijdschema in voor systeemantivirusscans, inclusief de locaties die u wilt scannen.

Firewall
Firewall

Beheer op afstand van Windows firewall of built-in geavanceerde firewall tools.

Tune-Up
Tune-Up

Inclusief tools die u helpen met de snelheid en optimalisatie van uw computer.

Ondersteuning en klantenservice

Ondersteuning is een gebied waarop AVG op geen enkele manier achterloopt op de concurrentie. Naast een geweldige ondersteuning via chat en telefoon, gaat AVG mee met de tijd en biedt zijn klanten en potentiële klanten ondersteuning via Facebook en Twitter. En nog een stapje verder biedt AVG ook een gebruikerscommunity die toegankelijk is via hun website. U kunt uw eigen vraag opstellen en deze indienen bij de community, of zoeken in eerdere vragen en antwoorden. Het is echt een compleet ondersteuningssysteem - op geen enkel moment hadden we het gevoel dat we in de steek werden gelaten.

Telefoonhulp
Telefoonhulp

24/7 telefoonhulp voor facturering en technische vragen.

Total AV
Beste Gratis Antivirus 2019

Kenmerken

 • Wist Malware
 • Wist Spyware
 • Webbescherming
 • Blokkeer phishingwebsites
 • Realtime bescherming
 • Wist AdWare
 • VPN internetbeveiliging
 • Geplande scans
 • Firewall
 • Tune-Up
 • Telefoonhulp
 • Windows compatibel
 • Apple Mac compatibel
 • Android compatibel

Top 5 Best Antivirus Software

#1
TotalAV
#2
PC Protect
#3
Bitdefender
#4
McAfee
#5
Norton

Openbaring

Onze scores, meningen, ranglijsten en beoordelingen zijn uitsluitend en geheel naar inzicht van beste10antivirus.com en beste10antivirus.com. We doen ons best om alle informatie up-to-date en nauwkeurig te houden, maar kunnen dit niet garanderen vanwege de voortdurend veranderende antivirusontwikkelingen. Om onze service gratis te houden, handelen we als partner en ontvangen wij een geldelijke vergoeding van de bedrijven die op onze website worden vermeld.