Kaspersky

Kaspersky, opgericht in 1997 en met ondersteuning in 200 landen en grondgebieden, is waarschijnlijk de meest mysterieuze antivirussoftware. Het is niet de meest bekende (derde grootste consumentenbeveiligingsfirma ter wereld), zelfs met hun 400 miljoen gebruikers. Houd in gedachten dat AVG ongeveer 200 miljoen gebruikers heeft en waarschijnlijk de populairste software is die er is! Net als AVG heeft Kaspersky een breed scala aan producten, van volledige beveiliging tot wachtwoordbeheersoftware en is ongetwijfeld de best ontworpen software op de markt, met zijn geweldige gebruikersinterface en grondige virusdetectie-algoritmen. In 2014 kreeg het bedrijf de Best Performance Award van AV Test toegekend vanwege de minimale impact op de systeemprestaties bij alle tests van oplossingen voor thuisgebruikers die laten zien dat ze het draaiende houden van apparaten van hun klanten belangrijk vinden. Uiteraard is dit geweldig nieuws voor diegenen die zich zorgen maken over software die te veel geheugen of verwerkingskracht gebruikt.

Kaspersky

Compatibility

Windows compatibel
Apple Mac compatibel
Android compatibel
iPad/iPod compatibel

Betrouwbaarheid en Veiligheid

De detectiepercentages van Kaspersky behoren tot de hoogste van alle beveiligingssoftware, dus u denkt meteen dat dit een goed stukje software is. Dit kan echter vervelend worden en sommige rapporten zeggen dat de software te veilig is en daarom een nadelig effect heeft op de prestaties van uw computer. Maar met een beetje sleutelen aan de instellingen kunt u de software goed laten werken, heel goed zelfs, en u kunt er zeker op rekenen dat schadelijke downloads worden ontdekt. Wat betreft het ontwerp van de software zelf is de gebruikersinterface zeer intuïtief en gemakkelijk te gebruiken, dus als u graag sleutelt, zou het geen probleem moeten zijn om door de backend te navigeren.

Wist Malware
Wist Malware

Detecteert en wist kwaadaardige software op uw computer, zoals virussen, adware of spyware.

Wist Spyware
Wist Spyware

Spyware controleert heimelijk wat u op uw computer doet. Het doel is meestal om wachtwoorden, bankgegevens en creditcardgegevens vast te leggen.

Webbescherming
Webbescherming

Ontdek welke websites veilig en te vertrouwen zijn. Blokkeer malwarewebsites en downloads.

Realtime bescherming
Realtime bescherming

Realtime bescherming op de achtergrond bewaakt uw systeem voortdurend, waarbij malware wordt geblokkeerd voordat deze op uw harde schijf komt.

Kenmerken

VPN internetbeveiliging
VPN internetbeveiliging

Blader anoniem en veilig online. Versleutel uw internetverbinding om te voorkomen dat hackers uw gegevens kunnen onderscheppen.

Wachtwoordbeheer
Wachtwoordbeheer

Eenvoudig al uw wachtwoorden op één plaats beheren en beveiligen.

Tune-Up
Tune-Up

Inclusief tools die u helpen met de snelheid en optimalisatie van uw computer.

Ondersteuning en klantenservice

Het maakt niet uit welk beveiligingsproduct u koopt, u ontvangt dezelfde 24/7 online verkoopondersteuning, technische ondersteuning via telefoon, livechat, e-mail en kennisbank om nog maar te zwijgen over producten met een 30-daagse geld-terug-garantie op alle aankopen

Telefoonhulp
Telefoonhulp

24/7 telefoonhulp voor facturering en technische vragen.

Live chathulp
Live chathulp

De klantenservice heeft livechat voor een snelle reactie op eventuele problemen

Total AV
Beste Gratis Antivirus 2019

Kenmerken

 • Wist Malware
 • Wist Spyware
 • Webbescherming
 • Realtime bescherming
 • VPN internetbeveiliging
 • Wachtwoordbeheer
 • Tune-Up
 • Telefoonhulp
 • Live chathulp
 • Windows compatibel
 • Apple Mac compatibel
 • Android compatibel
 • iPad/iPod compatibel

Top 5 Best Antivirus Software

#1
TotalAV
#2
PC Protect
#3
Bitdefender
#4
McAfee
#5
Norton

Openbaring

Onze scores, meningen, ranglijsten en beoordelingen zijn uitsluitend en geheel naar inzicht van beste10antivirus.com en beste10antivirus.com. We doen ons best om alle informatie up-to-date en nauwkeurig te houden, maar kunnen dit niet garanderen vanwege de voortdurend veranderende antivirusontwikkelingen. Om onze service gratis te houden, handelen we als partner en ontvangen wij een geldelijke vergoeding van de bedrijven die op onze website worden vermeld.