MalwareBytes

Malwarebytes is, zoals de naam doet raden, een tool die zich concentreert op het verwijderen van malware. Dit verschilt van alle andere bedrijven die we beoordelen, omdat het geen volledig antiviruspakket is en dus enkele van de functies mist die u meestal krijgt in een pakket zoals Total AV of McAfee. Heeft u echter een volledig pakket nodig?" "waarde": "Malwarebytes heeft de neiging hun gratis software te pushen, maar dit is vrij beperkt en we vinden het goed voor een eenmalige scan. De gratis versie bevat geen viruspreventieve functies. Een upgrade naar hun betaalde versie kost u $ 334,99, maar hiervoor krijgt u real-time scannen, scanplanning en het scannen van het flashgeheugen. Hoewel het een van de beste hulpprogramma's op de markt is voor het verwijderen van malware, betaalt u veel voor een zeer eenvoudig programma

MalwareBytes

Compatibility

Windows compatibel
Apple Mac compatibel
Android compatibel

Betrouwbaarheid en Veiligheid

Malwarebytes is absoluut een van de best beoordeelde anti-malwaretools die er zijn. Zoals de naam al doet vermoeden, is het een anti-malwaretool, maar het maakt ook korte metten met spyware, adware, Trojaanse paarden, noem maar op! Het is een heel eenvoudig programma en daarom bevat het niet veel functies om over te struikelen. Wat u verwacht aan goede betrouwbaarheid is precies wat u krijgt!" "sjablonen": "Eerlijk gezegd is de persoonlijke ondersteuning beperkt maar ze bieden wel hulp in de vorm van veelgestelde vragen, handleidingen en video's en ook hulp via e-mail en ticketing. De software is heel eenvoudig, dus we hopen dat de eindgebruiker niet tegen al te veel problemen aanloopt.

Wist Malware
Wist Malware

Detecteert en wist kwaadaardige software op uw computer, zoals virussen, adware of spyware.

Wist Spyware
Wist Spyware

Spyware controleert heimelijk wat u op uw computer doet. Het doel is meestal om wachtwoorden, bankgegevens en creditcardgegevens vast te leggen.

Webbescherming
Webbescherming

Ontdek welke websites veilig en te vertrouwen zijn. Blokkeer malwarewebsites en downloads.

Wist AdWare
Wist AdWare

Adware is kwaadaardige software die automatisch reclamemateriaal zoals banners of pop-ups weergeeft of downloadt.

Kenmerken

Geplande scans
Geplande scans

Stel uw tijdschema in voor systeemantivirusscans, inclusief de locaties die u wilt scannen.

Ondersteuning en klantenservice

Eerlijk gezegd is de persoonlijke ondersteuning beperkt maar ze bieden wel hulp in de vorm van veelgestelde vragen, handleidingen en video's en ook hulp via e-mail en ticketing. De software is heel eenvoudig, dus we hopen dat de eindgebruiker niet tegen al te veel problemen aanloopt.

Total AV
Beste Gratis Antivirus 2019

Kenmerken

  • Wist Malware
  • Wist Spyware
  • Webbescherming
  • Wist AdWare
  • Geplande scans
  • Windows compatibel
  • Apple Mac compatibel
  • Android compatibel

Top 5 Best Antivirus Software

#1
TotalAV
#2
PC Protect
#3
Bitdefender
#4
McAfee
#5
Norton

Openbaring

Onze scores, meningen, ranglijsten en beoordelingen zijn uitsluitend en geheel naar inzicht van beste10antivirus.com en beste10antivirus.com. We doen ons best om alle informatie up-to-date en nauwkeurig te houden, maar kunnen dit niet garanderen vanwege de voortdurend veranderende antivirusontwikkelingen. Om onze service gratis te houden, handelen we als partner en ontvangen wij een geldelijke vergoeding van de bedrijven die op onze website worden vermeld.