McAfee

Een van de topmerken in de antivirusmarkt sinds de oprichting, steeg McAfee Antivirus (genoemd naar het bedrijf dat was opgericht door de beroemde John McAfee, die in 1994 ontslag nam bij het bedrijf) in de late jaren 90 snel tot grote hoogte als de meest vaardige antivirussoftware die beschikbaar was. Nu eigendom van Intel Security Group (aangekocht in 2010 voor $ 7,68 miljard), zijn de antivirusproducten van McAfee nog steeds een krachtpatser op de markt, gebaseerd op bijna 30 jaar ervaring met het aanbieden van pc-beschermingsproducten. Nu met een duidelijk arsenaal aan producten heeft McAfee veel te bieden in de wereld van cyberbeveiliging, van het beschermen van uw mobiele telefoon tot het beschermen van grote serverbasissen van organisaties, maar wat kunnen ze voor u doen om uw computer te beveiligen en zijn ze het proberen waard?

McAfee

Compatibility

Windows compatibel
Apple Mac compatibel
Android compatibel
iPad/iPod compatibel

Betrouwbaarheid en Veiligheid

Zoals vermeld in het gedeelte over functies, is McAfee-antivirussoftware over het algemeen zeer betrouwbaar en, in de meest recente test, beter dan de industriestandaard. Volgens gebruikstests geldt hetzelfde voor de bruikbaarheid van het product. Zonder valse detecties van legitieme software als malware ligt de McAfee-antivirus mijlenver voor op het industriegemiddelde (vijf uit een mogelijke 1.328.235). Dit zorgt voor een geweldige gebruikerservaring en een verfrissende afwezigheid van op onjuiste wijze markeren van onschadelijke software, wat maar al te vaak voorkomt bij antivirusproducten. De gebruikersinterface van het product is zeer eenvoudig en gemakkelijk te navigeren, in tegenstelling tot andere antivirussoftware met goede functies.

Wist Malware
Wist Malware

Detecteert en wist kwaadaardige software op uw computer, zoals virussen, adware of spyware.

Wist Spyware
Wist Spyware

Spyware controleert heimelijk wat u op uw computer doet. Het doel is meestal om wachtwoorden, bankgegevens en creditcardgegevens vast te leggen.

Webbescherming
Webbescherming

Ontdek welke websites veilig en te vertrouwen zijn. Blokkeer malwarewebsites en downloads.

Realtime bescherming
Realtime bescherming

Realtime bescherming op de achtergrond bewaakt uw systeem voortdurend, waarbij malware wordt geblokkeerd voordat deze op uw harde schijf komt.

Wist AdWare
Wist AdWare

Adware is kwaadaardige software die automatisch reclamemateriaal zoals banners of pop-ups weergeeft of downloadt.

Kenmerken

VPN internetbeveiliging
VPN internetbeveiliging

Blader anoniem en veilig online. Versleutel uw internetverbinding om te voorkomen dat hackers uw gegevens kunnen onderscheppen.

Geplande scans
Geplande scans

Stel uw tijdschema in voor systeemantivirusscans, inclusief de locaties die u wilt scannen.

Firewall
Firewall

Beheer op afstand van Windows firewall of built-in geavanceerde firewall tools.

Tune-Up
Tune-Up

Inclusief tools die u helpen met de snelheid en optimalisatie van uw computer.

Ondersteuning en klantenservice

Als u ondersteuning nodig hebt, is dit relatief eenvoudig te krijgen. U kunt kiezen tussen chathulp, e-mailondersteuning en telefonische ondersteuning, allemaal 24 uur per dag beschikbaar. Tijdens een periode met veel aanvragen hoefden we slechts twee minuten te wachten om via chat-ondersteuning contact te maken met een vertegenwoordiger bij McAfee, zodat we kunnen instaan voor hun beschikbaarheid. Hun ondersteuningsmogelijkheden zijn niet alleen goed voor hulp met het product, het is ook een geweldige manier om uw taalvaardigheden bij te spijkeren, aangezien ze telefonische ondersteuning bieden in tien verschillende landen en vijf verschillende talen, evenals chathulp in meer dan 20 talen

Telefoonhulp
Telefoonhulp

24/7 telefoonhulp voor facturering en technische vragen.

Live chathulp
Live chathulp

De klantenservice heeft livechat voor een snelle reactie op eventuele problemen

Total AV
Beste Gratis Antivirus 2019

Kenmerken

 • Wist Malware
 • Wist Spyware
 • Webbescherming
 • Realtime bescherming
 • Wist AdWare
 • VPN internetbeveiliging
 • Geplande scans
 • Firewall
 • Tune-Up
 • Telefoonhulp
 • Live chathulp
 • Windows compatibel
 • Apple Mac compatibel
 • Android compatibel
 • iPad/iPod compatibel

Top 5 Best Antivirus Software

#1
Total AV
#2
PC Protect
#3
Bitdefender
#4
McAfee
#5
Norton

Openbaring

Onze scores, meningen, ranglijsten en beoordelingen zijn uitsluitend en geheel naar inzicht van beste10antivirus.com en beste10antivirus.com. We doen ons best om alle informatie up-to-date en nauwkeurig te houden, maar kunnen dit niet garanderen vanwege de voortdurend veranderende antivirusontwikkelingen. Om onze service gratis te houden, handelen we als partner en ontvangen wij een geldelijke vergoeding van de bedrijven die op onze website worden vermeld.