Norton

Norton is een van de meest herkenbare merken in de antivirusbranche sinds 1991. In de eerste helft van 2007 beschikte Norton over een marktaandeel van 61% van de antivirus-/beveiligingspakketproducten en waren ze een begrip in de wereld van de pc-bescherming. Ondanks hun succes op de markt, hebben ze in de media met veel kritiek te kampen gehad en zoals u zich kunt voorstellen met een dergelijke bekende profielnaam en veel gebruikte software, resulteren blunders van Norton in massale onrust. Norton is berucht vanwege het ingewikkelde verwijderingsproces. Het verwijderingshulpprogramma verwijdert alleen bepaalde aspecten van het product en laat resten achter, maar zou dit van invloed moeten zijn op uw keuze bij het kiezen van een antivirussoftwarepakket?

Norton

Compatibility

Windows compatibel
Apple Mac compatibel
Android compatibel
iPad/iPod compatibel

Betrouwbaarheid en Veiligheid

Gezien Norton's ervaring in de antivirus-/pc-beveiligingswereld, zou u een kwalitatief hoogstaand hulpprogramma voor het verwijderen van malware mogen verwachten met weinig tot geen haperingen in de prestaties. (Een misstap van zulke belangrijke software kan het einde van uw pc betekenen) Helaas komen de verwachtingen niet noodzakelijk overeen met de realiteit bij het antivirusproduct van Norton. In antivirustests pikt het antivirus van Norton vaak compleet onschuldige software op als gevaarlijk. In een gebruikssituatie betekent dit dat de software uw reeds bestaande, volledig veilige software markeert als een bedreiging voor uw veiligheid, waardoor deze anders onschadelijke software onbruikbaar wordt. (als u het advies van de software opvolgt en deze in quarantaine plaatst)

Wist Malware
Wist Malware

Detecteert en wist kwaadaardige software op uw computer, zoals virussen, adware of spyware.

Wist Spyware
Wist Spyware

Spyware controleert heimelijk wat u op uw computer doet. Het doel is meestal om wachtwoorden, bankgegevens en creditcardgegevens vast te leggen.

Webbescherming
Webbescherming

Ontdek welke websites veilig en te vertrouwen zijn. Blokkeer malwarewebsites en downloads.

Blokkeer phishingwebsites
Blokkeer phishingwebsites

Blokkeer 'spoof'-websites die uw persoonlijke informatie te stelen, vaak na het klikken op een valse e-mail.

Realtime bescherming
Realtime bescherming

Realtime bescherming op de achtergrond bewaakt uw systeem voortdurend, waarbij malware wordt geblokkeerd voordat deze op uw harde schijf komt.

Wist AdWare
Wist AdWare

Adware is kwaadaardige software die automatisch reclamemateriaal zoals banners of pop-ups weergeeft of downloadt.

Kenmerken

VPN internetbeveiliging
VPN internetbeveiliging

Blader anoniem en veilig online. Versleutel uw internetverbinding om te voorkomen dat hackers uw gegevens kunnen onderscheppen.

Geplande scans
Geplande scans

Stel uw tijdschema in voor systeemantivirusscans, inclusief de locaties die u wilt scannen.

Ondersteuning en klantenservice

Er wordt vaak schande gesproken over Norton's klantenondersteuning, met veel meldingen van Norton-beveiligingsexperts die gebruikers vertellen dat hun computers zijn geïnfecteerd en moeten worden gerepareerd. Natuurlijk was er nooit een infectie aanwezig en de beveiligingsexperts berekenen de gebruiker een vergoeding om de computer te repareren. We hebben ons nooit door Norton-ondersteuning opgelicht gevoeld, maar we zijn ook niet bepaald onder de indruk. Het moment bereiken waarop u een echt persoon te spreken krijgt voor hulp is bij Norton niet zo eenvoudig als het zou moeten zijn. Uw beste kans is om te googelen naar de Contactpagina. Wanneer u er daadwerkelijk in slaagt deze te bereiken, krijgt u livechat-ondersteuning, een geweldige manier om ondersteuning op de antivirusmarkt aan te bieden en te ontvangen. Naast livechat biedt Norton ondersteuning via de telefoon. Vervelend is echter het formulier dat u moet invullen om een belnummer te krijgen. In situaties waarin u ondersteuning nodig hebt, zal dit irritatie opwekken. Als u vervolgens hun website moet doorbladeren om een manier te vinden om contact met hen op te nemen, zal de irritatie alleen maar toenemen. Overweeg dit bij het nemen van uw beslissing over Norton.

Telefoonhulp
Telefoonhulp

24/7 telefoonhulp voor facturering en technische vragen.

Live chathulp
Live chathulp

De klantenservice heeft livechat voor een snelle reactie op eventuele problemen

Total AV
Beste Gratis Antivirus 2019

Kenmerken

 • Wist Malware
 • Wist Spyware
 • Webbescherming
 • Blokkeer phishingwebsites
 • Realtime bescherming
 • Wist AdWare
 • VPN internetbeveiliging
 • Geplande scans
 • Telefoonhulp
 • Live chathulp
 • Windows compatibel
 • Apple Mac compatibel
 • Android compatibel
 • iPad/iPod compatibel

Top 5 Best Antivirus Software

#1
Total AV
#2
PC Protect
#3
Bitdefender
#4
McAfee
#5
Norton

Openbaring

Onze scores, meningen, ranglijsten en beoordelingen zijn uitsluitend en geheel naar inzicht van beste10antivirus.com en beste10antivirus.com. We doen ons best om alle informatie up-to-date en nauwkeurig te houden, maar kunnen dit niet garanderen vanwege de voortdurend veranderende antivirusontwikkelingen. Om onze service gratis te houden, handelen we als partner en ontvangen wij een geldelijke vergoeding van de bedrijven die op onze website worden vermeld.