SpyBot

Spybot - Search & Destroy is een programma voor het verwijderen van spyware en adware, dat werd ontworpen door Duitse softwaretechnicus Patrick Michael Kolla en al enige tijd bestaat, sinds 1995 als ondersteuning voor Windows. Spybot wordt overwegend op de markt gebracht als freeware, maar gebruikers kunnen upgraden naar een meer functionele volledige versie van de software met volledig functioneel antivirusprogramma.

SpyBot

Compatibility

Windows compatibel
Apple Mac compatibel
Android compatibel

Betrouwbaarheid en Veiligheid

Spybot + antivirus heeft niet de beste online reputatie op het gebied van beveiligingstests en prestaties. De scans zijn erg snel maar misschien wat te snel? We testten de software op een pc boordevol virusssen, maar slechts 73 van de 100 schadelijke bestanden werden opgepikt en verwijderd. Tenzij u erg handig bent op een computer en precies weet waar u niet naartoe moet, levert Spybot u mogelijk onvoldoende bescherming.

Wist Malware
Wist Malware

Detecteert en wist kwaadaardige software op uw computer, zoals virussen, adware of spyware.

Webbescherming
Webbescherming

Ontdek welke websites veilig en te vertrouwen zijn. Blokkeer malwarewebsites en downloads.

Wist AdWare
Wist AdWare

Adware is kwaadaardige software die automatisch reclamemateriaal zoals banners of pop-ups weergeeft of downloadt.

Kenmerken

Ondersteuning en klantenservice

De Spybot-website is heel eenvoudig en ziet eruit alsof deze een serieuze opknapbeurt nodig heeft. Ze hebben echter wel nog steeds een kennisbankgedeelte, wederom erg basic maar het bestrijkt de meeste aspecten van hun software. Er zijn geen livechat- of telefoonnummers, u bent afhankelijk van een contactformulier en ondersteuningsverzoeken, dus verwacht niet meteen ondersteuning te krijgen.

Total AV
Beste Gratis Antivirus 2019

Kenmerken

  • Wist Malware
  • Webbescherming
  • Wist AdWare
  • Windows compatibel
  • Apple Mac compatibel
  • Android compatibel

Top 5 Best Antivirus Software

#1
TotalAV
#2
PC Protect
#3
Bitdefender
#4
McAfee
#5
Norton

Openbaring

Onze scores, meningen, ranglijsten en beoordelingen zijn uitsluitend en geheel naar inzicht van beste10antivirus.com en beste10antivirus.com. We doen ons best om alle informatie up-to-date en nauwkeurig te houden, maar kunnen dit niet garanderen vanwege de voortdurend veranderende antivirusontwikkelingen. Om onze service gratis te houden, handelen we als partner en ontvangen wij een geldelijke vergoeding van de bedrijven die op onze website worden vermeld.