Trend Micro

Ondanks het feit dat dit bedrijf in de antiviruswereld niet als een bekendheid wordt geclassificeerd, is Trend Micro nog steeds een groot bedrijf met consistente omzetcijfers van miljarden dollars. Het bedrijf maakte naam in de markt van de computerbeveiliging door te uit te groeien in een autoriteit op het gebied van serverbeveiliging die al zes jaar op rij opereert als de grootste serverbeveiligingsprovider wereldwijd met een bedrijfswaarde van $ 5 miljard. Hun website meldt dat ze systemen tegen meer dan 100 miljoen bedreigingen hebben beschermd en dat ze al bijna 30 jaar actief zijn en dus al wat jaren ervaring hebben met het beschermen van computers. Trend Micro is dan wel de marktleider in het beveiligen van servers, maar wat krijgt u als persoonlijke gebruiker met hun producten?

Trend Micro

Compatibility

Windows compatibel
Apple Mac compatibel
Android compatibel
iPad/iPod compatibel

Betrouwbaarheid en Veiligheid

Trend Micro's cloudoplossing is een zeer effectieve manier om een aanslag op het computervermogen te beperken, maar welk effect heeft dit op de betrouwbaarheid van de software? Voor zover we kunnen zien, helemaal geen. Hun antivirus heeft een geweldige reputatie in de community, maar hun effectiviteit is moeilijk te vergelijken omdat ze sinds 2008 weigeren deel te nemen aan de gestandaardiseerde tests van Virus Bulletin. Niettemin blijven ze goed scoren bij andere tests en winnen ze overal onderscheidingen van lovenswaardige bronnen. De software is uiterst eenvoudig te gebruiken, met computerscans en nuttige informatie rechtstreeks in de app.

Wist Malware
Wist Malware

Detecteert en wist kwaadaardige software op uw computer, zoals virussen, adware of spyware.

Wist Spyware
Wist Spyware

Spyware controleert heimelijk wat u op uw computer doet. Het doel is meestal om wachtwoorden, bankgegevens en creditcardgegevens vast te leggen.

Webbescherming
Webbescherming

Ontdek welke websites veilig en te vertrouwen zijn. Blokkeer malwarewebsites en downloads.

Realtime bescherming
Realtime bescherming

Realtime bescherming op de achtergrond bewaakt uw systeem voortdurend, waarbij malware wordt geblokkeerd voordat deze op uw harde schijf komt.

Wist AdWare
Wist AdWare

Adware is kwaadaardige software die automatisch reclamemateriaal zoals banners of pop-ups weergeeft of downloadt.

Kenmerken

Geplande scans
Geplande scans

Stel uw tijdschema in voor systeemantivirusscans, inclusief de locaties die u wilt scannen.

Wachtwoordbeheer
Wachtwoordbeheer

Eenvoudig al uw wachtwoorden op één plaats beheren en beveiligen.

Firewall
Firewall

Beheer op afstand van Windows firewall of built-in geavanceerde firewall tools.

Ondersteuning en klantenservice

Ondersteuning is eenvoudig toegankelijk bij Trend Micro en het is uiterst nuttig wanneer u het nodig hebt. Ze hebben een uitgebreide online kennisbank vol met informatie waar u waarschijnlijk het merendeel van uw antwoorden zult vinden. U kunt de technische experts ook bereiken via livechat, e-mail en per telefoon. Het forum is een geweldige toevoeging aan de ondersteuning van Trend Micro, waar gebruikers van de producten elkaar kunnen bereiken om vragen te stellen. U kunt ook eerder gestelde vragen doorzoeken, wat een goed alternatief kan zijn voor het gebruik van de livechat-functie (u moet een lang formulier invullen voordat u livechat kunt gebruiken, zodat het in sommige gevallen sneller is om zelf te zoeken naar het antwoord).

Telefoonhulp
Telefoonhulp

24/7 telefoonhulp voor facturering en technische vragen.

Total AV
Beste Gratis Antivirus 2019

Kenmerken

 • Wist Malware
 • Wist Spyware
 • Webbescherming
 • Realtime bescherming
 • Wist AdWare
 • Geplande scans
 • Wachtwoordbeheer
 • Firewall
 • Telefoonhulp
 • Windows compatibel
 • Apple Mac compatibel
 • Android compatibel
 • iPad/iPod compatibel

Top 5 Best Antivirus Software

#1
TotalAV
#2
PC Protect
#3
Bitdefender
#4
McAfee
#5
Norton

Openbaring

Onze scores, meningen, ranglijsten en beoordelingen zijn uitsluitend en geheel naar inzicht van beste10antivirus.com en beste10antivirus.com. We doen ons best om alle informatie up-to-date en nauwkeurig te houden, maar kunnen dit niet garanderen vanwege de voortdurend veranderende antivirusontwikkelingen. Om onze service gratis te houden, handelen we als partner en ontvangen wij een geldelijke vergoeding van de bedrijven die op onze website worden vermeld.