ZoneAlarm

ZoneAlarm, gemaakt door Zone Labs, is een internetbeveiligingssoftwarebedrijf dat eigendom is van het beursgenoteerde CheckPoint. Opgericht in 1997, richten de makers van de extreem populaire antivirus- en firewallsoftware hun producten primair op persoonlijke gebruikers. ZoneAlarm houdt het heel eenvoudig door slechts vier producten aan te bieden. Dit is een verfrissende aanpak, omdat veel andere bedrijven vaak catalogi hebben met meer dan 20 producten, waardoor gebruikers niet goed begrijpen wat ze daadwerkelijk nodig hebben. Pro Firewall, Pro Antivirus+ en Extreme Security worden al sinds 2015 geleverd met een 100% Virusvrij-garantie, wat een hele prestatie is wanneer u bescherming biedt aan meer dan 90 miljoen gebruikers.

Compatibility

Windows compatibel

Betrouwbaarheid en Veiligheid

ZoneAlarm biedt al jaren hoogwaardige antivirusoplossingen, aangetoond door hun consistente aanwezigheid in de VB100-rangorden. Ze nemen sinds 2015 geen deel aan vergelijkende tests van antivirusinstanties zoals Virus Bulletin en AV-TEST. Betekent dit dat ze uit de race zijn verdwenen? Welnu, in hun laatste test (april 2015) scoorden ze 6/6 in de categorie Bescherming en versloegen ze met hun perfecte score McAfee, Avast en AVG. De software zelf is verouderd, maar is nog steeds eenvoudig te gebruiken als u enige ervaring hebt met het gebruik van computerprogramma's.

Wist Spyware
Wist Spyware

Spyware controleert heimelijk wat u op uw computer doet. Het doel is meestal om wachtwoorden, bankgegevens en creditcardgegevens vast te leggen.

Webbescherming
Webbescherming

Ontdek welke websites veilig en te vertrouwen zijn. Blokkeer malwarewebsites en downloads.

Blokkeer phishingwebsites
Blokkeer phishingwebsites

Blokkeer 'spoof'-websites die uw persoonlijke informatie te stelen, vaak na het klikken op een valse e-mail.

Realtime bescherming
Realtime bescherming

Realtime bescherming op de achtergrond bewaakt uw systeem voortdurend, waarbij malware wordt geblokkeerd voordat deze op uw harde schijf komt.

Kenmerken

VPN internetbeveiliging
VPN internetbeveiliging

Blader anoniem en veilig online. Versleutel uw internetverbinding om te voorkomen dat hackers uw gegevens kunnen onderscheppen.

Identiteitsbescherming
Identiteitsbescherming

Experian's geïntegreerde identiteitsbescherming om uw ideniteit on- en offline te beschermen.

Tune-Up
Tune-Up

Inclusief tools die u helpen met de snelheid en optimalisatie van uw computer.

Ondersteuning en klantenservice

Het enige onderdeel waar ZoneAlarm echt teleurstelt is de ondersteuning. Hun technische ondersteuningssysteem is vreselijk verouderd en onhandig in gebruik en opent ontelbare hoeveelheden tabbladen terwijl u zich door de pagina's heenwerkt. De livechat-optie met een expert is geweldig, maar het vinden van deze optie is veel te moeilijk gemaakt. De link om een chat te openen is extreem klein en moeilijk te vinden, dus als u al gefrustreerd was vanwege een productstoring, dan bent u niet in de stemming om een chatlink te moeten uitgraven. U kunt ook de kennisbank van ZoneAlarm doorzoeken, maar dit alles vergt een reis door vele tabbladen en pagina's totdat u uiteindelijk uw antwoord hebt gevonden.

Live chathulp
Live chathulp

De klantenservice heeft livechat voor een snelle reactie op eventuele problemen

Total AV
Beste Gratis Antivirus 2019

Kenmerken

  • Wist Spyware
  • Webbescherming
  • Blokkeer phishingwebsites
  • Realtime bescherming
  • VPN internetbeveiliging
  • Identiteitsbescherming
  • Tune-Up
  • Live chathulp
  • Windows compatibel

Top 5 Best Antivirus Software

#1
TotalAV
#2
PC Protect
#3
Bitdefender
#4
McAfee
#5
Norton

Openbaring

Onze scores, meningen, ranglijsten en beoordelingen zijn uitsluitend en geheel naar inzicht van beste10antivirus.com en beste10antivirus.com. We doen ons best om alle informatie up-to-date en nauwkeurig te houden, maar kunnen dit niet garanderen vanwege de voortdurend veranderende antivirusontwikkelingen. Om onze service gratis te houden, handelen we als partner en ontvangen wij een geldelijke vergoeding van de bedrijven die op onze website worden vermeld.